THUIS

IN JEZELF

Lichter werken en leven van binnenuit.

Welkom bij Miind, Thea Tiemersma, waar ervaring, expertise en een persoonlijke benadering samenkomen om jou te ondersteunen om van binnenuit lichter te werken en te leven.

Over Thea Tiemersma

Ik vertrouw op je innerlijke kracht en mogelijkheden van binnenuit en ondersteun je graag op je pad. Ik ben sensitief, toegankelijk, warm, betrokken en duidelijk. Ik ben nieuwsgierig en weet meestal snel de vinger snel op de zere plek te leggen. Ik bied je een veilige omgeving waarin we samen kijken naar datgene wat er moeilijk is en mogelijk is, afgewisseld met de nodige lichtheid en humor. In mijn begeleiding is er ruimte voor je kwetsbaarheid, je kracht en je eigen wijsheid. Ik kan helder uitleggen hoe iets werkt en pas werkvormen zodanig toe, opdat jij er praktisch mee verder kan in je dagelijks leven. Als mens sta ik gelijkwaardig naast je met de nodige professionele kennis en deskundigheid. Naast vele opleidingen en nascholingen zijn ook mijn eigen leerprocessen en levenslessen een belangrijke inspiratiebron.

“Je staat aan mijn kant, wat ik ook laat zien of horen, het mocht er zijn. Daardoor durfde ik ook de moeilijke kanten aan te kijken en ervaar ik zoveel meer ruimte om mezelf te zijn! Daar ben ik je heel dankbaar voor” – Dorien

Mijn missie is om je te laten verbinden met jezelf, waardoor je energie weer gaat stromen en je eigen beweging weer mogelijk wordt. Het lichaam met alle gevoelens en sensaties is daarbij een belangrijke krachtbron en richtingaanwijzer om lichter te werken en leven van binnenuit.

Ervaring: van GGZ tot PMT-docent tot Miind

GGZ
10 jaar werkzaam geweest in GGZ-instellingen, waar ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen.

HBO PMT-docent en supervisor
10 jaar werkzaam geweest als docent, coach, supervisor en trainer aan de HBO bachelor opleiding voor Psychomotorische Therapie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

ZZP Miind
Vanaf 2008 aan de slag gegaan als zelfstandig Psychomotorisch Therapeut, coach en supervisor.

Brede up-to-date expertised
Geschoold in het Systemisch werken en Familieopstellingen, Sensorymotor Psychotherapie, EMDR Practitioner, Master NLP en Mindfulness. Ik heb me verdiept in de Polyvagaaltherapie, Traumatheorie en ACT.

Kennis, achtergrond en visie

Dankzij voortdurende bijscholing en betrokkenheid bij intervisiegroepen blijf ik mijn expertise verfijnen en ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn benadering te verfijnen. Of je nu voor therapie komt, een coaching traject volgt of Supervisie, ik zal de werkwijze kiezen die het beste aansluit bij jou vraag.

Systemisch werken maakt een belangrijk deel uit van mijn werkwijze. Door middel van opstellingen komen we snel tot de kern van je patronen en komt er ruimte om je eigen beweging te maken.

Vanuit de neurowetenschappen zijn er veel ontwikkelingen gaande over stress, het lichaam, overleving en veerkracht, zoals de Polyvagaal theorie. Ze sluiten helder aan bij mijn visie en uitgangspunt; van nature ben je in staat om vanuit vrijheid en verbinding je leven vorm te geven met als belangrijke sleutelrol het lichaam. Ook bevestigen ze het belang van een fijne relatie met jezelf.

Omdat ik mijn kennis en enthousiasme over deze ontwikkelingen wil delen, bied ik sinds 2023 nascholing aan Vakgenoten en begeleiders in de vorm van trainingen, workshops en lezingen aan (ook incompany).

Privacy en klachtenregeling

Als Vaktherapeut geldt op grond van de beroepscode en het wettelijk geregeld medisch beroepsgeheim een geheimhoudinsplicht. Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoen aan deze eisen. Ik ben Wkkgz geregistreerd bij het NIBIG. Bij een klacht kunt u contact opnemen met mij en mochten we er niet uitkomen in samenwerking met het NIBIG.

Wil jij doen wat jou beweegt?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.